Güzeltepe Ortaokulu

Vizyon: VIZYONUMUZ Güzeltepe orta Okulunu her zaman göreve hazir yöneticilerimiz, ögretmenlerimiz, ülkesine hizmet bilincine sahip ögrencilerimiz, mezunlarimiz ve velilerimiz ile birlikte güç birligi saglayarak; •Mahallemizde tercih edilen okul olmak, •Ülkemize, katilimci, duyarli; inisiyatif kullanan ögrenciler yetistiren, •Sosyal ve kültürel etkinliklerde adindan söz ettiren, •Çagdas egitim normlarina göre en iyi egitimi vererek ülkemizin en iyi orta egitim kurumlarina her yil artan sayiyla ögrenci yetistiren en güçlü egitim ve ögretim kurulusu haline getirmek.

Misyon: Ögrencilerimizi; Atatürk ilke inkilâplarina, anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiligine bagli; Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel degerlerini benimseyen, koruyan ve gelistiren; ailesini, vatanini, milletini seven ve daima yüceltmeye çalisan; insan haklarina ve anayasanin baslangicindaki temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karsi görev ve sorumluluklarini bilen ve bunlari davranis haline getirmis yurttaslar olarak yetistirmektir.

Başarılar:

Saatler: SABAH BAŞLAMA BİTİŞ 08:40 - 14:40
Isınma: KALORİFERLİ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://eyupguzeltepeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Güzeltepe Mah. Barbaros cad. No 59 EYÜP/ İSTANBUL

Öğretim Şekli :TEKLİ

Adres - Güzeltepe Mah. Barbaros cad. No 59 EYÜP/ İSTANBUL

Ulaşım 1-Taksim Mecidiye Köyden 48N Belediye otobüsü 2- Şişli Mecidiye Köyden Güzeltepe – Şişli Minibüsleri 3- Eminönünden 47Ç ve 339B Belediye otobüsü 4-Aksaraydan Güzeltepe Aksaray Minibüsleri 5-Cezilibağ Topkapı Edirne kapı 500L ve 500T Halk otobüsleri 6-İSTOÇ-GAZİ MAH. YEŞİLPINAR Minibüsleri