VELİ AKADEMİLERİ PROJESİ OKULUMUZDA BAŞLIYOR.

Veli Akademileri eğitimleri nedir?

İstanbul Veli Akademileri eğitimleri; okul-veli arasında iletişim ve iş birliğini güçlendirmek, çocuğun eğitim ve gelişim süreçleriyle ilgili olarak velileri bilgilendirmek, sorumluluğunun bilincinde bireyler yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla İstanbul'daki resmi okullarda (anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, özel eğitim uygulama okulu) öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik hazırlanıp uygulanan okul merkezli veli eğitim projesidir.

Ne zaman Başlayacak ?

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Veli Akademileri Projesini  biz de 7 Kasım da okulumuzda siz değerli velilerimizin katılımı ile başlatıyoruz. 6 farklı eğitim ve oturumdan oluşacak eğitimlere katılan velilerimize eğitim bitişinde sertifikaları verilecektir.

03.11.2019 304

Kaynak: İST MEM