10 KASIM ATATÜRK´Ü ANMA TÖRENİ

10 KASIM ATATÜRK´Ü ANMA TÖRENİ

    Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ´ün aramızdan ayrılışının 80.yılında okulumuz öğrencilerinin ve tören ekibimizin hazırladığı programı Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi´nde Eyüpsultan Kaymakamımız Sayın Abdullah Dölek, Garnizon Komutanımız Sayın Piyade Binbaşı Zafer Erhan ,Eyüpsultan Belediye Başkanımız Sayın  Remzi Aydın, Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Öğütçü ile Şube Müdürümüz Sayın Servet Yazgan ´ın katılımlarıyla saygı ,minnet ve büyük özlemle sunduk.

 Eyüp Kültür Merkezinde erkenden toplanan öğrencilerimiz sırasıyla ;

-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından M.Orhan İdil´in hazırlamış olduğu anlamlı ve kısa sinevizyon gösterisi ile  Anma Törenine başlanıldı.

-Atatürk´ün Hayatını Ada Uzuner bizimle paylaştı

-Yusuf Emre Fındıkçı,Yağmur Temirboğa,Alper Tekinalp,Ege Yarar, Helin Deniz Kırımıtaş,Gökte Nur Bakır,Hayrunnisa Afrinderin,Okan iskender,Rojin Taş,Berfin Macit ve Nehir Değerli "BİR ÖMRÜN HİKAYESİ" oratoryosu ile izleyenleri heyecanlandırdı.

-"DÜNYA BASININDA ATATÜRK " adlı çalışmasıyla  Yağmur Yeşil ile Alper Tekinalp etkili bir konuşma yaptılar.

-Muharrem Çakır hocamız gitarıyla öğrencimiz Uğur Karakaş´ın bağlaması ve müzik öğretmenimiz Şebnem Erdem´in  seslendirmesi ile izleyenlere ATATÜRK ´ün sevdiği türküler ile anlamlı ve etkili bir dinleti yapıldı.

-BİZ ATATÜRK´ÜZ etkinliği ile törene anlam katan öğrencilerimizin ATATÜRK´ün çelengine  karanfil bırakarak anmamız sona erdi.

   Törende günün anlam ve önemi ile etkili konuşmaları için Müdürümüz Faik Koç ve Türkçe öğretmenimiz Özgür Doğan´a programın hazırlanmasına Özgür Doğan´a yardım eden Türkçe Öğretmenimiz Cansu Karadoğan, Müzik Öğretmenimiz Şebnem Erdem ,Türkçe Öğretmenimiz Songül Karatağ ,Bilişim Öğretmenimiz İbrahim Sarı ve Muharrem Çakır ´a çok teşekkür ederiz

  Törenin anlamı  Atatürk ´ün güzide çocukları olan tüm öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

 

12.11.2018 891

12-11-201812-11-201812-11-2018